Registrer styrketrening i appen ✅

Appen gjør det nå enklere å ha kontroll på styrketreningen. Du finner den nye funksjonen der du velger aktivitet.

Styrke i appen

Nå kan du logge styrketreningen din Myworkout GO! Legg inn navn på øvelsene, antall repetisjoner og sett, samt hvilken vekt du bruker. Du finner den nye funksjonen der du velger aktivitet.

Visste du forresten at det er 4x4 prinsippet som er mest fornuftig å følge også når du ønsker å bli sterkere? ➡️ 4 repetisjoner og 4 sett 💪

Hva skjer i kroppen når man trener styrke?

Styrketrening for løpere