MyWorkout Go + Apple Watch

Har du en Apple Watch? Da kan du bare knyte på deg skoene, lukke døra og komme deg ut for å bli andpusten i en 4x4. Telefonen, den lar du ligge igjen hjemme! (Gjelder alle modeller etter series 1)

Slik gjør du:

1. Hvis du ikke har Myworkout GO installert på din iPhone, så må du laste ned appen i App Store, og opprette en bruker 🤗
  2. Når appen er installert vil den også dukke opp i din Apple Watch ⌚️
  3. Ved første trening kan du bli bedt om å logge inn på din iPhone før du starter 📲
  4. Trykk start og du er i gang 🏃
  5. Når du kommer hjem, finner du økta på din iPhone 🏠

Vilkår for bruk på Apple Watch

Vi er opptatt av at du skal få en så fullstendig oversikt over din helse, som er mulig ved hjelp av en app. Derfor vil du bli stilt noen spørsmål innenfor disse temaene👇

🏩  Helse             ❤️  Puls                🙋  Lokasjon

Du velger selvfølgelig selv om du vil akseptere alle vilkårene. Vi er kun avhengig av lokasjon for å kunne måle treningen din. For din egen opplevelse, anbefaler vi deg å akseptere alle 🤗

Hvis ting ikke går like rett frem, som beskrevet over, har vi samlet noen smarte tips til deg her:

1. Appen dukker ikke opp på klokka 🤯

Sjekk om telefonen din er oppdatert til siste versjon av iOS. Dette burde gjøre susen! Hvis ikke, kan du sjekke klokkens egen AppStore og finne appen der.

2. Oppvarming i 6 minutter? Jeg har jo allerede varmet opp 🥵

Ingen fare! Vi vil ikke bruke mer av din tid enn nødvendig. Derfor kan du bare sveipe til høyre. Her kan du velge å hoppe over (Skip) oppvarmingen.

3. Heisann! Noe annet dukket opp 😳

Innimellom skjer livet og vi får ikke alltid fullført det vi har startet. Det går fint. Du sveiper bare til høyre og avslutter (STOP) treningen din. Merk, du vil ikke kunne evaluere en økt når den ikke er fullført.

4. Jeg vil ikke høre noe annet enn mine egne skritt og fuglesang 🌲🦉

Det skal du selvfølgelig få lov til! Sveip til høyre og slå av den veiledende stemmen (Slå av tale). Merk, klokken vil vibrere når det er tid for et nytt intervall og en ny aktiv pause. Vi vil anbefale deg å gå inn i appen for Apple Watch på din iPhone. Velg “Lyder og følbar respons” og stille disse varslene på høyeste nivå, slik at du ikke går glipp av veiledningen din.

5. Jeg vil aller helst trene intervaller på tredemølle 🤷🏻‍♂️

Så langt er appen for Apple Watch utviklet for bruk utendørs. Men ta den gjerne med deg på mølla. Du må bare huske å redigere treningen på din telefon etterpå. Endre fra Utendørs til Tredemølle, legg inn fart og stigning på samme måte som du er vant med 🤗

Få evaluering av alle aktiviteter