Hvordan bli med i konkurransen?

Her finner du svar på alt du måtte lure på angående treningskonkurranse med Myworkout GO 👇

1. Hvordan blir jeg med i en  konkurransen?

Det er to måter å bli med i en konkurranse på.

✅ Klikk deg inn i konkurransen og ta din plass.

Setevelger gjør onboardingen til konkurranse super enkel.

2. Når du trykker på lenken skjer følgende:

1. a) Hvis du ikke har appen installert på telefonen din, åpnes nedlastingssiden for Myworkout GO. Her laster du ned appen.

b) Hvis du allerede har appen installert på telefonen din, åpnes appen direkte.
  1. Velg: "Bli med".
  1. Sjekk at du finner konkurransen! Gå til konkurranse-ikonet i appen (nummer 4 på bunnen av appen). Her skal du ha full oversikt over selve konkurransen og eventuelt laget du er en del av.

3. Jeg har vært med i konkurranse før og skal bli med igjen

Hver konkurranse er ny så selv om du har deltatt før må du klikke deg inn i konkurransen og ta din plass.

4. Hvordan er konkurransen lagt opp?

I konkurransen er alle deltakere fordelt i lag eller alle mot alle, uansett, er målet å samle treningspoeng. Konkurransen består av ukeskamper som ditt lag/du kan vinne 🏅Hver søndag ved midnatt summeres lagpoengene og en ukesvinner kåres. Treningsøkter som ikke er lagret innen søndag inneværende uke blir ikke tatt med. Deretter nullstilles poengene og en ny ukeskamp starter. Vinneren av konkurransen kåres til slutt basert på beste gjennomsnittlige rangering i alle ukeskampene.🏆 Konkurransen starter: (Dette blir vi enige) og slutter: (anbefalt varighet 4 til 12 uker)

5. Hvordan samler jeg poeng i konkurransen?

Du får poeng for treninger som registreres i Myworkout GO appen. Du kan gjøre det på følgende måter:

• Du kan bruke Myworkout GO appen til å gjennomføre treninger.
  • Du kan etterregistrere treninger i Myworkout GO appen. For at poengtavlen skal holdes oppdatert i løpet av uken vil du kun få poeng i konkurransen hvis økten er registrert innen 24timer etter at treningen er fullført.
  • Du kan koble til din Garmin-, Fitbit-, Polar- og Apple helse-konto slik at disse treningsøktene automatisk blir synkronisert til Myworkout-kontoen din.

6. Hvordan blir poengene regnet ut?

Du får 1 poeng per treningsminutt som registreres i Myworkout GO. For at du skal få god framgang, må du trene i høy nok intensitet, lenge nok til at hjertet får effektiv trening. Dette kaller vi HIT-minutter. Vi vet at 4x4-intervaller oppnår dette, derfor får du 4 poeng for hvert minutt av dragene i en 4x4-økt registrert med Myworkout GO. Hvis du ikke vil trene 4x4 men likevel vil trene med høy intensitet, vil du få 4 poeng for hvert HIT-minutt du registrerer i aktivitetsmåleren.

7. Hva kan jeg registrere som trening?

All trening kan registreres. Hvis kategorien for treningen du har gjennomført mangler i appen, kan du enten bruke aktivitetsmåler-funksjonen eller etterregistrere og navngi aktiviteten du har gjort.

Som en tommelfingerregel bør du kun registrere aktiviteter som gjør deg så svett at du normalt ville ha brukt treningsklær. Men hvis du har noe som hindrer deg i å yte normalt, som et vondt kne eller smerter i rygg, så registrerer du treningen du klarer.