Hvor laster jeg ned appen?

Myworkout GO-appen lastes ned via Google Play dersom du har en Android-enhet eller App Store dersom du har en iOS-enhet.

Myworkout GO-appen lastes ned via Google Play dersom du har en Android-enhet eller App Store dersom du har en iOS-enhet. Du kan klikke på hyperlinken her eller i nederst avsnitt for å komme videre direkte til nedlastningen.Du kan også gå inn via App Store eller Google Play og skrive inn "Myworkout GO".

• Last ned appen.
  • Når appen er lastet ned klikker du på Myworkout-ikonet for å åpne appen.
  • Fyll i skjemaet for å opprette en konto.
  • Logg inn med din e-postadresse og det passord du valgt.

Du kan nå begynne å trene.Myworkout leveres til både privatpersoner, treningssenter og bedrifter. Som privatperson kan du velge mellom gratis eller premium medlemskap - Les mer her.Har du medlemskap via ditt treningssenter? Les mer her.Har du medlemskap via din arbeidsgiver? Les mer her.

App Store

Google Play