Klarer ikke å logge inn eller registrere konto

Forsøk disse tipsene dersom du ikke klarer å logge inn i Myworkout GO på din Android telefon. Det kan være et problem med dataene du har fylt inn, nettverket du benytter eller nettleseren du har satt som standard nettleser.

Feilsøking

1. Forsikre deg om at det ikke vises noen feilmeldinger på innlogging eller registreringssiden.
  2. Forsikre deg om at du benytter riktig e-post og passord hvis du forsøker å logge inn på en eksisterende konto.
  3. Hvis grunnen til at du ikke klarer å logge inn er at du har glemt passordet, så kan du benytte deg av "Glemt passord" lenken på innloggingssiden.
  4. Forsikre deg om at du er skikkelig koblet til internett (Forsøk å slå WiFi av/på).
  5. Forsikre deg om at du ikke er bak en restriktiv brannmur (Ofte kan det fungere å slå av WiFi og  benytte mobilnettverket i stedet).
  6. Forsøke å bytt standard nettleser til Chrome. Følg denne artikkelen for å se hvordan du gjør dette på din telefon.