1. Kunnskapsdatabase
  2. Trening med Myworkout GO

Tren 4x4 på tredemølle med Myworkout GO

Velg selv om du vil gå eller løpe. En stigning på minimum 5 prosent er anbefalt.

Slik trener du 4x4 på tredemølle

Velg selv om du vil gå eller løpe. En stigning på minimum 5 prosent er anbefalt. Dette er for at du skal få opp pulsen tilstrekkelig raskt nok. For å øke intensiteten i intervallene kan du enten øke hastigheten eller fortsette på samme hastighet men øke stigningen.

• Start tredemøllen, still inn stigning og hastighet på møllen.
  • Start appen. En stemme i appen gir deg beskjed når du skal starte et nytt intervall og når det er dags for en pause.
  • Tast inn din snitthastighet og snittstigning etter gjennomført økt. De aktive pausene skal ikke telles med. Appen beregner VO2max og biologisk alder.