Nytt steg i onboarding til konkurranser

Vi har gjennomført en oppdatering som gjør det enklere for større bedrifter å delta i våre konkurranser. Tidligere var det enkelt for alle å bli med, men nå har vi også tatt hensyn til bedrifter med strenge sikkerhetsrutiner.

Den nye påmeldingsprosessen vil fortsatt fungere som før for de fleste, men for de som har strenge sikkerhetskrav, har vi nå innført en mer sømløs opplevelse. Se hvordan prosessen går for seg her:

Ved å legge til en kode har vi redusert sannsynligheten for at ansatte må finne omveier når bedriftens sikkerhetspolicy slår til og fjerner minnet til URL-en. Dette betyr at brukere med restriksjoner på enhetene sine kan delta uten å bekymre seg for sikkerhetsrisikoer. Den oppdaterte onboardingen gjør at de kan navigere problemfritt gjennom påmeldingsprosessen. Dersom de skulle oppstå konflikt med bedriftens sikkerhetspolicy, vil onboardingen se slik ut:

Vi er opptatt av å gjøre opplevelsen så enkel og problemfri som mulig for alle brukere, uansett hvilke sikkerhetsbegrensninger de måtte ha. Med denne oppdateringen ønsker vi å sikre at alle bedrifter kan dra nytte av våre konkurranser uten å måtte gå på kompromiss med deres sikkerhetspolitikk.