Få tilgang til Myworkout GO via Bli frisk

Med Bli frisk og helseforsikringen din får du tilgang til tjenesten og appen MyWorkout GO.

For å få tilgang til Myworkout GO Premium via Bli frisk appen til Storebrand Helseforsikring må du følge disse instruksjonene:

1. Last ned BliFrisk appen fra Storebrand.
  2. Åpne Bli Frisk appen og trykk på knappen "Gå til Myworkout".
  3. Du vil bli spurt om å godta forespørsel om å knytte din Myworkout GO konto til Bli Frisk. Trykk ja for å få tilgang til Myworkout GO
    1. Hvis du ikke har lastet ned Myworkout GO appen og opprettet bruker fra før av, vil du bli spurt om å gjøre det først.